Українські дизайнери навчатимуть тернополян одягатись стильно

Перший в Україні, як запевняють організатори, проект "Один день з дизайнером" започаткують у Тернополі. Раз в місяць тернополяни та дизайнери-початківці зможуть вживу поспілкуватись на теми моди, стилю та краси з відомими українськими та тернопільськими дизайнерами.

- Ми вирішили створити такий проект, щоб тернополяни мали змогу поспілкуватись з дизайнерами, отримати безцінні поради та зрозуміти, що якщо дизайнерський одяг, то це не обов'язково дорого, - говорить директор ТЦ "Атріум" Ірина Семенина. - Люди можуть придбати чудовий одяг від українських дизайнерів за доступною ціною. Ми хочемо підняти українського виробника.

Зустріч з першим дизайнером Гошою Альтшулером проекту відбудеться уже в цю суботу, 27 листопада у ТЦ "Атріум". У цей день він представить свою нову колекцію. З 13.00 до 15.00 з дизайнером зможуть поспілкуватись усі бажаючі у бутіку "Прет-а-порте" (2 поверх). З 15.00 до 17.00 Гоша Альтшулер проведе майстер-клас для студентів "Галицького коледжу" та інших навчальних закладів також в конференц-залі (-1 поверх). 

- Ще хочу доповнити, що усі зустрічі безкоштовні і думаю, що це чудовий досвід для тернополян, - каже пані Семенина. - Адже, дизайнер зможе розповісти про те, як потрібно одягатись на якийсь захід, на роботу, чи просто на прогулянку. Бажаючі зможуть запитати все про моду та отримати корисні поради. 

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео