В області триває реконструкція очисних споруд

Стан проведення робіт на об’єктах, які реалізують за кошти фонду регіонального розвитку, за дорученням першого заступника голови Тернопільської ОДА Івана Крисака оглянув директор департаменту соціального захисту населення Вадим Боярський спільно із заступником директора департаменту – начальником управління житлово-комунального господарства департаменту архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та енергозбереження Орестом Куриляком.

Зокрема, перевірили, як здійснюють реконструкцію очисних споруд в Шумську, а також реконструкцію каналізаційної мережі та каналізаційно-насосної станції у смт. Ланівці.

«На місцях достатньо технічного забезпечення. Роботи виконують згідно із встановленими термінами. Ці два об’єкти планують здати до кінця грудня», - зазначив Вадим Боярський.

Бюджет по фонду регіонального розвитку на реконструкцію очисних споруд у Шумську становить 1210 тис. грн, на реконструкцію каналізаційної мережі і каналізаційної насосної станції у Ланівцях - 2252 тис. грн. Проекти також дофінансовують із місцевих бюджетів.

Прес-служба ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео