Волонтери групи «Схід та Захід єдині» заготовили делікатеси для вояків (фото)

25 листопада координатори по західній Україні Василь Конько і по півночі Тернопілля - Володимир Каніщев здійснили заготівлю м’яса для виготовлення нашої славнозвісної шумської «Тушонки Козацької», що згодом на транспорті 21-го рейду буде доставлена в зону бойових дій на нашу базу, а звідти розвезена до передових позицій наших військ.

Посприяли нам у цьому благодійники. Керівник підприємства «Агропродсервіс» Іван Чайківський  надав 100 кг свинини, а керівник ПП «Продекспорт» Степан Рубай - 350 кг свинини замороженої. Наші шумські хлопці також мають заготовлених п’ять кабанчиків, а до них і квасолю та інші наповнювачі. Як висловився Володя Каніщев, тепер тяжка робота чекає на шумське відділення. Хлопці позмінно тушкуватимуть м’ясо, щоби до наступного понеділка виготовити таку улюблену нашими бійцями на передовій «Тушонку Козацьку».

Василь Конько подбав про те, щоби продукцію було у що «закрутити». У комплекті до свинини у Шумську ми завантажили 480 літрових банок та 1000 кришок до них. Звичайно, що воєнні дії - це не тільки відомості з передової про бої та вогневі зіткнення, злагоджений і міцний тил, а це й запорука успіху армії на театрі воєнних дій.

Коли державне постачання «кульгає» (по якості продукції, а подекуди і по кількості), то наші війська, як завше, виручають волонтери. І там на Донбасі, незважаючи ні на які труднощі та небезпеку, побратими з нашої групи виконують свою нелегку роботу на фронті.

Дорогі благодійники групи «Схід та Захід єдині»! Всі бійці, в яких бувають наші хлопці, щиро дякують вам за допомогу. Група і надалі робитиме все можливе, щоби забезпечувати наших героїв на передовій усім необхідним.

Та ніде правди діти, на сьогодні постачання з’єднань та підрозділів навіть волонтерами у рази зменшилось, тому просимо вас бути не байдужими. Допоможемо армії разом. Про чергові рейди та марші групи «Схід та Захід єдині» - згодом, слідкуйте за повідомленнями на сторінці у фейсбуці (

 ) та у ЗМІ.

Ігор Крочак

 

Вибір читачів за тиждень

Відео