У Тернополі біля техуніверситету перекриють міст

Міст через залізничну колію біля технічного університету перекриють на декілька годин для проїзду автотранспорту у суботу, 28 листопада. З 10:00 до 16:00 там ремонтуватимуть освітлення. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.
– Мережі зовнішнього освітлення на шляхопроводі вулиця Руська – проспект Степана Бандери у незадовільному технічному стані, – зазначив Микола Лесів, начальник управління ЖГК, благоустрою та екології міськради. – Щоб не виникало аварійних ситуацій у темну пору доби через погане освітлення цієї ділянки дороги, необхідно провести ремонтні роботи. Виконуватиме їх КП «Тернопільміськсвітло». На час перекриття руху автотранспорту на мості встановлять відповідні дорожні знаки та інспектори Державтоінспекції будуть контролювати рух транспорту.
Під час виконкому прийняли ще два рішення, пов’язані із ремонтами. Одним із них доповнили перелік світлофорів, які відремонтують, замінять або встановлять цього року. На це під час сесії було додатково виділено 50 тисяч гривень. Друге рішення стосувалося доповнення переліку вулиць, де буде капітально відремонтоване зовнішнє освітлення. До нього додали вулицю Зарічну, Глибочанську, Низинну та спортивний майданчик на вулиці Київській, 8.

Джерело: "За Збручем"
 

Вибір читачів за тиждень

Відео