У Тернополі з'явились автомобільні злодії

За минулий тиждень ще двоє жителів Тернополя потерпіли від автозлодіїв. З однієї машини зловмисники поцупили акумуляторну батарею  «ВЕСТА 60 СТ», а з іншої – магнітолу «ПІОНЕР» та акумуляторну батарею «АМЕГА».

Обидві машини, які обікрали, були припарковані в дворах будинків. До салонів злодії проникли вночі, шляхом підбору ключів.  Потерпілі виявили крадіжки лише вранці та звернулися за допомогою до правоохоронців. Поліцейські розшукують крадіїв.

Потерпіли від нічних злодіїв і мешканці Зборова. Четверо жителів району звернулись до Зборівського відділення поліції про зникнення з авто акумуляторних батарей. Всі злочини були вчиненні за однаковою схемою - шляхом підбору ключа.

Правоохоронці не виключають причетність до нічних злочинів на Зборівщині одного і того ж зловмисника. Тривають слідчі дії.

Як свідчить поліцейська статистика, автомобілі, залишені без нагляду в нічний час, найчастіше стають об’єктами протиправних зазіхань.

Коли транспортні засоби не рятує навіть сигналізація, найбільш дієва порада, як вберегтися – не залишати в салонах цінні речі та знімати акумуляторні батареї, коли залишаєте авто на ніч, тощо.

Паркуйте автомобілі тільки на стоянках з охороною, а ще краще – в гаражах, оснащуйте надійними сигналізаційними системами. Виходячи з автомобіля навіть на кілька хвилин, не забувайте замикати усі замки.

Якщо ж сталося так, що ви потерпіли від злодія, не зволікайте і телефонуйте до поліції.

Джерело: www.mvs.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео