«Автомайдан» продовжує боротися з корумпованою системою (відео)

Якщо ми здолаємо корупцію – війна на Сході припиниться автоматично. Саме ненажерливість чиновників, кумівство та відсутність перспектив, кажуть тернопільські «автомайданівці», і довели країну до революції та бойових дій проти агресора.

Нова влада, яка прийшла після Євромайдану, наступає на ті ж граблі, що й «папєрєднікі». Розслідування злочинів щодо тих, хто віддавав фатальні накази, стоїть на місці.

Ігор Василів, голова Тернопільського осередку ВО «Автомайдан»: «Людина, яка два роки тому побила студентів, тоді була командиром, по-моєму, житомирського «Беркуту», зараз є командиром роти київського «Беркуту». Прекрасно себе почуває. І львівський «Беркут» побив їх тоді на Кріпосному, трішки нижче. Отримала від держави допомогу – пішла лікуватись. І прекрасно працює зараз у львівському… Не знаю, як воно зараз буде називатись. Вони не є покараними. Ніхто».

Тернопільський «Автомайдан» сьогодні представлений у чотирьох громадських радах – при обласних управліннях Міністерства внутрішніх справ, Державної фіскальної служби, обласній державній адміністрації та департаменті освіти. В усіх цих відомствах активісти намагаються вгамувати апетити деяких чиновників та комерсантів.

Антон Думський, активіст ВО «Автомайдан»: «Ми тримаємо руку на пульсі резонансну справу щодо рейдерського захоплення аптеки №78. Ми зробимо все для того, щоб не допустити банкрутства даної установи і незаконного заволодіння комунального майна».

Також тернопільські «автомайданівці» активно займаються волонтерською роботою – допомагають нашим бійцям у зоні АТО. До слова, на передовій є кілька активістів організації.

Назарій Хамуляк, волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО, активіст ВО «Автомайдан»: ««Автомайдан і Логістичний центр – це дві тотожні організації. На початку і хлопці з «Автомайдану», і представники з нашого центру неодноразово їздили на Схід. Майже кожен там був, робив рейс по завезенню хлопцям гуманітарної допомоги, а також екіпіровки – бронежилетів, касок. Це була титанічна робота з митницями, «перетягування» цього всього».

Два роки минуло від того дня, коли сотні автомобілістів зібрались на одній площі, аби висловити свій протест тодішньому урядові. Так і з’явилась назва – «Автомайдан». Нещодавно вони навідувались до замків і палаців представників уже нинішньої влади. Тим самим попередивши, що справа Революції Гідності ще не завершена.

Джерело: «ТМЦ.ІНФО»

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео