На Тернопільщині визначили кращих класних керівників

На Тернопільщині 15 класних керівників – переможців відбіркового етапу туру Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року», змагалися за звання переможця обласного туру.

Конкурсанти презентували свій досвід, виконували тести, розв’язували педагогічні ситуації з умовним класом. 

«Теми були не прості - питання грошей, безпеки, стосунки у сім’ях, милосердя та патріотизму», - розповіли в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної.

За результатами конкурсу лауреати обласного туру отримали дипломи та грошові премії від департаменту освіти і науки облдержадміністрації, обласної та міської організацій профспілки працівників освіти і науки.

А переможцями обласного етапу стали класний керівник 7 класу Бережанської гімназії імені Богдана Лепкого Бридун Оксана Григорівна, класний керівник 8-А класу Тернопільської загальноосвітньої школи №24 Головань Тетяна Юріївна, класний керівник 10-А класу Кременецького ліцею імені Уласа Самчука Олексюк Тетяна Іванівна.

Вони отримали диплом переможця, грамоти, грошові премії, подарунок від видавництва «Мандрівець» та можливість перемогти на фінальній зустрічі класних керівників зі всієї України.

Джерело: ternopoliany.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео