У Тернополі – «Ігри патріотів»

Грамотами, солодощами та подарунками від партнерів нагородили маленьких патріотів, які змагалися на внутрішньо шкільних відбіркових етапах спортивного фестивалю «Ігри патріотів».

Вже другий місяць поспіль у школах Тернополя триває спортивний фестиваль «Ігри патріотів». Ініціатором спортивного свята є міський центр фізичного здоров’я населення.

Уже відбулось 7 внутрішньо шкільних відбіркових етапів. Так, 26 листопада змагались юні патріоти Тернопільської класичної гімназії. За результатами команда «Козачат» 3-Б класу, перемігши команду «Діти України» з 3-А, пройшла у наступний етап.

27 листопада мірялись силами команди «Торнадо» (3-А) та «Спарта» (3-Б) Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Перемогу та право змагатись у зональних змаганнях здобули учні 3-А класу.

1 листопада за перемогу та вихід у наступний етап змагались аж 4 команди Тернопільської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №27: «Соколята» (3-А), «Факел» (3-Б), «Козачата» (3-В) та «Тризубівці» (3-Г). У напруженій боротьбі найкраще себе проявили «Тризубівці».

Під час «Ігор патріотів» школярі презентують свої команди, проявляючи свою творчість та артистичність, змагаються в естафетах на швидкість, спритність і кмітливість, а також беруть участь у вікторині з історії та культури України.

Команди-переможці І етапу змагатимуться за першість міста у квітні 2016 року.

Соломія ШАЛАЙ

Фото - ТМЦФЗН

 

Вибір читачів за тиждень

Відео