Злодійка вкрала родинні реліквії

Про зникнення родинних реліквій – вишиваних рушників, доріжок, серветок, правоохоронців повідомила жителька Романового села, що на Збаражчині.

Втрачене вишиття жінка оцінила у десять тисяч гривень. Частину добра, яке надбала ще матір потерпілої, завдяки старанням поліцейських вдалося повернути.

Підозра про те, хто спокусився на вишиті вироби, у господині з’явилася, щойно виявила їх зникнення. Однак звернулася до поліцейських, аби ті довели чи спростували її версію оперативним шляхом.

В ході слідства збаразькі правоохоронці підтвердили, що рушники поцупила таки колишня працівниця, жителька Ягольниці Чортківського району. Жінка впродовж двох тижнів доглядала за стареньким батьком потерпілої. Вже коли господарі розрахувалися з помічницею за виконану роботу, та прихопила із собою ще й родинну вишивку.

Загалом до рук злодійки потрапило шість рушників,чотири доріжки та три серветки загальною вартістю десять тисяч гривень. Частину поцупленого вишиття підозрювана встигла продати на ринку в Тернополі, решту поліцейські вилучили.

За скоєне жінці інкримінують частину першу статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Джерело: dosie102.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео