На Тернопільщині поспішають завершити проекти фонду регіонального розвитку

Більшу частину проектів фонду регіонального розвитку уже завершили, об’єкти здали в експлуатацію. Про це повідомив начальник управління капітального будівництва Тернопільської ОДА Віктор Кузяк під час скайп-наради, яку голова ОДА Степан Барна провів 7 грудня.

«Ми здали паливні у Байківцях, Великих Бірках Тернопільського району, Бережанах, Кременці, Чорткові; очисні споруди у Бережанах; дитячий садок у Зборові; “Меморіальний комплекс-музей “Молотківська трагедія” у с. Молотків Лановецького району, - зазначив Віктор Кузяк. – Плануємо наступного тижня завершити геріатричний будинок в Петриках, дитячий садок в Ігровиці Тернопільського району, школи в Оришківцях Гусятинського раойну, у Соколові Теребовлянського району, у Скалаті Підволочиського району, очисні споруди в Шумську,  підвідний газопровід до села Кривче Борщівського району».

Усі кошти, які виділили області із фонду регіонального розвитку будуть освоєні до кінця року. Для виконання запланованих робіт здійснюють дофінансування з місцевих бюджетів.

«Роботи на деяких об’єктах будуть продовжувати протягом наступного року уже за новими проектами. Розпочаті етапи робіт завершать до кінця року на всіх об’єктах по фонду регіонального розвитку», - додав Віктор Кузяк.

Прес-служба ОДА

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео