На ярмарку аксесуарів – вироби хенд-мейд

Власноруч зроблені вироби можна буде придбати на новорічному ярмарку у Тернополі 18-19 грудня. Свої роботи представлять два десятки майстрів. Ярмарок працюватиме  біля пам’ятника Івану Франку з 12.00 до 18.00.

На ярмарку продаватимуть аксесуари, які прикрасять помешкання до Нового року та Різдва, а також стануть чудовим подарунком для близьких до зимових свят. 

- Вироби виготовлені з дерева, глини, тканин та шерсті за техніками декупаж, валяння вовни тощо. Тут будуть подарункові скриньки, шкатулки, звірята з вовни, прикраси для дівчат, - розповідає організатор ярмарку Ольга Биндас. - Ярмарок цікавий тим, що кожен з майстрів справді є професіоналом своєї справи. Вироби будуть ексклюзивними і зі смаком. Скажімо, дизайнер Катерина Тимочко цьогоріч випустила серію прикрас "Лисички". Сережки, кулони, гаманці, - все з ручною вишивкою лисичок. Як на мене, це дуже оригінально і мило! Також впродовж двох днів на ярмарку функціонуватиме безкоштовна фотозона від декор-студії "Гудзик", де можна буде зробити красиві фото, пише te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео