Для тернополян організували «Дворові Олімпійські ігри»

Для тернополян віком від 10 до 12 років організували «Дворові Олімпійські ігри». Змагання відбулися для мешканців мікрорайону «Канада» у спортивній залі Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23.

Хлопці та дівчата з чотирьох команд змагалися у волейбольних поєдинках. Більшість учасників – учні ТЗОШ №23 та Класичної гімназії. Організували захід Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з Тернопільським обласним відділенням Національного Олімпійського комітету України для любителів волейболу.

 «Волейбол – цікава та захоплююча за напруженням боротьби гра. Нею займається значна частина молоді та багато тих, хто прагне досягти спортивних висот. Щоб демонструвати в такій грі майстерність, треба пройти досить складний шлях підготовки», – зазначила директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Галина Федорович.

Переможцем турніру стала команда «Тернополянка», друге місце виборола «Канада», трете місце – «Галичанка».

Команди-переможці були нагороджені грамотами, цінним призами та солодощами. Команда, яка виграла продовжить змагатися у другому турі, який відбудеться у квітні 2016 року.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео