Тернопільські рятувальники з’їздили в гості до німців (фото)

Тернопільські вогнеборці багато зусиль спрямовують на налагодження співпраці із закордонними колегами, що відіграє велику роль у вдосконаленні їх майстерності, дозволяє ознайомитись із новітнім обладнанням та надсучасною технікою. Уже багато років триває тісна дружба тернопільців із фахівцями пожежної охорони Польської республіки, а нещодавно тернопільські офіцери завітали і до німецьких колег.

Група фахівців Управління ДСНС України у Тернопільській області в період з 30 листопада по 7 грудня побувала у місті Брауншвейг, що у Нижній Саксонії.

Наші офіцери долучилися до несення служби черговим караулом з німецькими колегами. Вони виїжджали на різноманітні надзвичайні ситуації, маючи змогу вживу побачити роботу техніки і людей.

Тернополяни ознайомилися і з медичною службою пожежної охорони, на озброєнні якої перебуває спеціальний гелікоптер, який використовуються для термінового транспортування потерпілих у медичні заклади.

Також фахівці Управління відвідали декілька пожежних частин Нижньої Саксонії, об’єктові частини, зокрема, пожежне депо в міжнародному аеропорту Брауншвейга і пожежний пост філіалу заводу «Volkswagen».

Учасники української делегації щиро дякували друзям з Німеччини за гостинність та висловили надію на подальшу тісну співпрацю, інформують в обласному управлінні ДСНС.

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео