Тернополем пройдеться колона помічників Миколая

У неділю, 13 грудня, на Театральному майдані відбудеться парад помічників Святого Миколая. О 14:00 колона вирушить до катедрального собору.

З 14:30 до 16:30 на площі перед собором відбудеться благодійний ярмарок, де усі охочі зможуть придбати пряники та інші вироби власного приготування. Також буде проводитись збір речей, необхідних для пакування подарунків. 
Організатори заохочують тернополян долучитись до акції та приносити солодощі, канцтовари, засоби гігієни, книги, іграшки.
„Миколай про тебе не забуде!”- благодійна акція, покликана допомогти потребуючим дітям України. Її вже 11  років поспіль проводять в Тернополі християнські молодіжні організації спільно з навчальними закладами та громадськістю міста. 
Мета акції - допомогти потребуючим дітям відчути радість свята, поділитися з ними нашою увагою, розумінням та любов’ю.
В рамках акції ПоСьМики – помічники Святого Миколая — розносять подарунки (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити та інше) по домівках дітей-сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Подарунки попередньо пакують на “Фабриці Миколая”.
Особливістю акції є те, що її проводить молодь, яка незважаючи на сесію, економічну кризу, грудневі морози, присвячує свій час для того, аби стати ПоСьМиками та дарувати оточуючим радість, щастя та усмішки. 

Джерело: 0352.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео