У Тернополі відбувся чемпіонат зі спортивної гімнастики

Тернопільські гімнасти показали сьогодні на що вони здатні. Підбивали підсумки зі спортивної гімнастики сьогодні, 9 грудня, на базі спортивної школи, що на вулиці Острозького. 

«За останній рік можна відмітити позитивну тенденцію розвитку спортивної гімнастики. Цього року у нас є дворазова чемпіонка України і срібна призерка чемпіонату України. Звичайно, є ще багато роботи, але я сподіваюсь з кожним роком гімнастика у Тернополі буде розвиватись. Можна відмітити невеличкий бум особливо оздоровчої гімнастики. Батьки зацікавлені в тому, щоб діти більше рухались, тому приводять діток віком 4-5 років, які спершу займаються оздоровчою гімнастикою, а потім кращі з них переходить у спортивну гімнастику, де продовжують здобувати позитивні результати», - розповідає директор комунального закладу ТМР «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2» Рибак Андрій Григорович. 
Мала Оленка з радістю розповідає, про свої досягнення. Уже 7 років, як дівчинка займається цим видом спорту.

«Мої батьки одобрюють, що я займаюсь гімнастикою, і мені дуже подобається ходити на тренування. Я виграла 2 місце і маю два кубки», - ділиться учениця ЗОШ № 10 Грохольська Оленка. Детальніше у відео.

Оксана СЛОБОДЯН

 

Вибір читачів за тиждень

Відео