Діти на Стрімкій чекають дива

Вихованці Тернопільського центру соціально-психологічної реабілітації дітей чекають на Миколая. Здійснити дитячі мрії може кожен небайдужий. 
Сьогодні у Центрі проживає 28 неповнолітніх. Усі вони опинилися тут через певні життєві обставини, справи про опікунство над ними розглядають відповідні служби, тривають судові засідання. Тому проживають тут тимчасово, не довше 9 місяців. Є діти різних вікових категорій – від 3 до 18 років. 
Діти у закладі – щирі і життєрадісні. Інколи до них приходять волонтери, яких тут тепло зустрічають. Адже немає більшої радості, ніж нові іграшки. 
А ще діти написали листи Миколаєві і з нетерпінням чекають на здійснення мрій. Допомогти втілити у життя дитячі бажання готуються тернополяни, інформує ТТБ. Волонтери сфотографували листи і розмістять їх у соціальних мережах, щоб кожен небайдужий міг стати помічником святого. Уже є перші охочі допомогти.
Ознайомитися з мріями вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей меценати можуть на вулиці Стрімкій,6.

Вибір читачів за тиждень

Відео