У Борщові провокатор інсценізував аварію

На одній із вулиць Борщова правоохоронець помітив трьох мешканців райцентру, які розпивали спиртні напої та порушували громадський спокій. Поліцейський перебував у складі слідчо-оперативної групи у цивільному одязі. Мав при собі табельну вогнепальну зброю.

Поліцейський підійшов до компанії і зробив зауваження. Останні на це не зреагували й почали провокувати конфлікт. Один з порушників підійшов і двічі вдарив в груди правоохоронця. Поліцейський викликав групу швидкого реагування. На цьому суперечка не завершилася. Поки слідчі оформляли документи, один з провокаторів став біля службового авто. Коли транспорт рушив, мешканець райцентру інсценізував дорожньо-транспортну пригоду.

Після інциденту поліцейський звернувся до медзакладу. У нього медики констатували легкі тілесні ушкодження – забій грудної клітки.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 частина 2 ККУ – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Санкція статті карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео