Збирають кошти на ноутбук для братика загиблого бійця

Зібрати кошти на подарунок для 13-річного брата загиблого бійця Степана Стефурака закликає його знайомий Сергій Васильковський. У листі до Миколая хлопчик попросив футбольний м’яч, вертоліт на пульті керування та ноутбук. Вертоліт і м’яч Сергій вже придбав для хлопця сам, а от питання з ноутбуком залишається відкритим.

Сергій Васильковський просить усіх небайдужих допомогти коштами на придбання подарунка для 13-річного Івана. 

- Скоро 19-го грудня, а це означає, що діти чекають подарунки від Святого Миколая. Багато хто отримає бажані телефони, планшети, іграшки, - каже Сергій Васильковський. - А що отримають діти загиблих та поранених добровольців, вони також хочуть мати такий самий ноутбук, чи телефон, але їхні родини, які не отримують виплати від держави, просто не можуть дозволити собі такі подарунки. У списку дітей до привітання є одне ім’я, хлопця звати Іван. Йому 13 років, він з Івано-Франківської області і він є братом Степана Стефурака. Степан є вічним бійцем Добровольчого Українського Корпусу “Правий Сектор”. Йому було всього 19 років, коли він загинув у Пісках. Мама, яка самостійно виховує ще трьох синів, навіть не знала, що хлопець на війні. Я був знайомий зі Степаном, це було знайомство одного моменту, але інколи таких моментів вистачає, щоб поважати людину. Особисто, для мене є питанням честі привітати його брата зі святом.
 
Ноутбук- це річ дорога, тому Сергій Васильковський організував волонтерський збір коштів.
- Люди, не залишайтесь байдужими, допоможіть здійснити мрію дитини, - закликає юнак. - Подвиг його брата коштує набагато більше, ніж ноутбук та і не вимірюється чимось матеріальним.

Нагадаємо, Степан Стефурак був  студентом третього курсу Тернопільського технічного університету. Родом хлопець - із Городенки на Івано-Франківщині. Він загинув в зоні АТО 22 вересня 2014 року. Трагедія сталася в селі Піски на Донеччині, поблизу донецького аеропорту.

Довідка
Кошти на придбання ноутбука для брата бійця можна перерахувати за реквізитами: ПриватБанк 5363 5423 0535 1646 - Сергій Васильковський, про переказану суму пишіть у приватні повідомлення - 

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео