Тіна Кароль колядуватиме у Тернополі

Тіна Кароль колядуватиме на сцені ПК "Березіль" 4 січня. Початок концерту - о 19.00. Квитки: 350-900 грн.

Співачка виконає найвідоміші українські колядки у новій музичній обробці. За допомогою пісень, які славлять Різдво, Тіна Кароль, як берегиня українських традицій, покаже, що музика може зцілювати людські душі, немовби це не просто пісня, а справжня молитва. 

- У наш час люди втратили віру в чудо, - каже Тіна Кароль. - Ми перестали ділитись своїм добром та любов'ю. Але чудо реальне, традиції живі і не тільки у вечір перед Різдвом. Вони супроводжують нас все життя, треба тільки відкрити свої очі та серце, дозволити добру увійти в свою душу. Я мрію, щоб цей концерт допоміг людям пронести вогонь добра в душі не тільки у Різдвяні свята, а й через все життя, адже це залежить тільки від нас самих. Поки живі традиції - жива країна. 

Концерт "Колядки та обрані хіти" буде незвичайним - це буде добре сімейне свято, де глядачі разом зі співачкою поринуть у казку Різдва. 
Концерт складатиметься з двох відділень. У першому прихильними зможуть насолодитись давно забутими українськими колядками в сучасній обробці. Тіна Кароль постане у неочікованому фентезі-образі Коляди. А у другому відділенні глядачі зможуть підспівувати улюбленим вибраним хітам співачки.

Квитки - у касі ПК "Березіль", ЦУМі (відділ Konica) та kasa.in.ua.

Джерело: te.20minut.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео