Майстри спорту України завітали до рідної школи

Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення організував вже третій  спортивно - пізнавального захід «Крок до успіху», серед учнів шостих класів у школах нашого міста.

«На Тернопільщині є багато спортсменів, які можуть розповісти про свої досягнення та перемоги. Це хороший приклад для тих дітей, хто хоче поєднати своє життя із спортом», - зазначила Наталія Собчак,  педагог – організатор відділу фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.

Завітали в рідну школу срібний призер чемпіонату Європи, Тарас Шевчук та його тренер, Роман Зеньо, майстри спорту України міжнародного класу, випускники Тернопільської ЗОШ №19.

Зустріч відбувалась у дружній та невимушеній атмосфері. Відомі спортсмени ділились досвідом  у досягненні успіху в улюбленій справі, звертаючи увагу на те, що тільки кропітка праця над собою - перша умова здійснення заповітних мрій.

«Я почав займатись велоспортом з 11 років, згодом тренувався на тернопільській велосипедній базі «Золоті колеса» обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України під керівництвом талановитих тренерів Володимира Павленка та Романа Зеньо. Звичайно, щоденні тренування виснажують. Та коли ти опиняєшся в рядах переможців, то розумієш, що цей успіх вартий всіх затрачених зусиль. Важливо й те, що постійно тримаєш себе у хорошій фізичній формі» - поділився своїм досвідом Тарас.

Розповідь спортсмена супроводжувалась переглядом фотографій, на яких збереглись найяскравіші моменти із змагань.

Діти мали змогу у невимушеній бесіді розпитати гостя про все, що їх цікавило: «Чому ви вибрали цей вид спорту?», «Коли ви отримали першу нагороду?», «Які країни ви відвідали?»…

«Займайтеся велоспортом і перед вами відкриються великі можливості. Ваше життя буде насиченим та різноманітним», - запросив шестикласників тренер Роман Зеньо.

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео