Тернопільських діток вчать правильно харчуватись

Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення вже традиційно у школах Тернополя проводить пізнавальні заходи, присвячені раціональному харчуванню.

«Здоровий спосіб життя включає в себе багато аспектів: режим дня, рухова активність, здоровий сон та раціональне  харчування… Сучасні діти часто піддаються спокусливій рекламі та вживають шкідливі продукти. Наше завдання – допомогти їм усвідомити важливість повноцінного харчування для їх зростаючого організму. Тому, потрібно постійно та систематично формувати у підростаючого покоління основи правильного харчування, лише тоді, можна виховати свідоме ставлення до власного здоров’я..», - зазначила Невінська Вілора, начальник відділу інформаційно-методичної роботи центру.

«Лише цього місяця ми провели шість таких заходів для учнів 7-5 класів у загальноосвітніх школах №20 та № 28. Дуже приємно, що вчителі та батьки зацікавились нашими заходами. Адже заняття проводяться в ігровій формі. Діти складають «піраміду харчування», допомагають Незнайку вибрати тільки корисні продукти, «варять український борщ» Цьогоріч до нас долучились однодумці…», - розповідає Вілора Андріївна.

«Дізнавшись про такі заходи, ми не могли лишитись осторонь. Корисне та повноцінне харчування наших дітей допоможе їм зростати здоровими та міцними. Всім відомо, що молоко – це  незамінний продукт дитячого харчування. Ми у своїй продукції застосовуємо технології, які дозволяють максимально зберегти користь від цього харчового продукту» - доповнила Оксана Величко, менеджер з трейд-маркетингу ТМ «Молокія».

Шановні батьки та вчителі, якщо Вас зацікавили такі заходи, просимо звертатись у Тернопільський центр фізичного здоров’я населення!

м.Тернопіль, вул. В. Стуса, 10. Тел.: 51-16-35.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео