Тернополян запрошують долучитись до поліцейського інтернет-каналу

Повним ходом йде оновлення правоохоронної системи України. Підбір персоналу, реформування, компютеризація – неповний перелік змін, що чекають нову поліцію.

Зараз тернополянам пропонують долучитись до інтернет-рації «ZELLO». Про це повідомили на сторінці «Моя нова поліція» в соціальній мережі Вконтакті.

«У нас з'явився свій канал у Інтернет-рації "ZELLO"!

ДЕТАЛЬНА ІНСТРУКЦІЯ: Завантажте рацію на телефон чи ПК, запустіть додаток, у головному меню натисніть на 3 чоловічків, потім трохи вище на кнопку, де є "+", потім - "Пошук каналу", там введіть: "Нова поліція (патруль)" та "Додати в список.". Все, готово! Після цього заходьте в список ваших каналів, відкривайте канал поліції та спілкуйтеся!

Для спілкування на каналі багато Інтернет-трафіку не вимагається, канал працює за принципом рації – один говорить, інші слухають!».

Сервіс доступний усім. Завантажити додаток можна за посиланням: https://zello.com/?lang=ru

Єдина умова – не використовувати ненормативну лексику.

Коротка довідка: Zello – програма для мобільних телефонів, яка дозволяє передавати голосові повідомлення через інтернет. Zello по-суті являє собою емулятор звичайної рації. Можна надсилати повідомлення усім одразу або кожному персонально. Канали нагадують частоти у звичайній рації, якщо ви підписані на канал — ви можете чути всіх інших користувачів і відправляти свої звукові повідомлення.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео