Новорічну казку подарували тернопільські правоохоронці

Вихованців шкіл-інтернатів, сиротинців, дитячих будинків сімейного типу запросили тернопільські поліцейські на новорічне дійство. Захід відбувся у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Краплинку радості та тепла напередодні свят подарували правоохоронці своїм підопічним з дитячих будинків, спеціалізованих та спеціальних шкіл-інтернатів всієї області. Поліцейські запросили дітей на перегляд прем’єри вистави «Дванадцять місяців» у постановці народного артиста України Олега Мосійчука.

Перед початком дійства хлопчики і дівчата у фойє театру зустрілися зі Святим Миколаєм та улюбленими казковими героями. Діти брали участь у конкурсах, розповідали вірші, відгадували загадки та отримували солодкі подарунки.

Після забав малечу запросили на перегляд вистави. Герої казки вчили дітей допомагати один одному, разом долати труднощі та творити добро.

- Сьогодні у нас відбулася прем’єра казки «Дванадцять місяців». Ми щасливі, що першими на неї потрапили діти, якими опікуються тернопільські поліцейські. Сподіваємося, що їм у нас сподобається і вони не раз завітають до нашого театру, – каже керівник літературно-драматичної частини театру Ірина Папуша.

Прощаючись, поліцейські побажали дітям вірити у казку, диво та добро, а дорослі будуть намагатися втілювати мрії малечі у реальність.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео