Про що домовився Овчарук з німецьким благодійником?

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук зустрівся з головою благодійного фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд» Пітером Регером (Німеччина).

Говорили про подальшу діяльність фонду в області загалом і, зокрема, медико-соціального комплексу, який об’єднує лікарську амбулаторію і центр догляду за людьми похилого віку, створений на базі дільничної лікарні села Ілавче Теребовлянського району, якою вже майже 20 років опікуються благодійники.

Про готовність допомагати і надалі та певні проблеми й труднощі у реалізації допомоги в лікарні розповів Пітер Регер. «Нині німецькі підприємці-жертводавці особливо охоче йдуть назустріч нашому фонду, коли чують про допомогу українцям, адже усі розуміють, що ситуація у вас складна, і шукають можливості допомогти», - сказав керівник фонду.

Віктор Овчарук подякував за благодійну місію організації та наголосив на важливості гуманітарних проектів, які впроваджує фонд «Гуманітарна допомога міста Білефельд». Він висловив переконання, що такі проекти реалізовуватимуться й надалі у співпраці влади та доброчинців. Зокрема запевнив, що обласна рада сприятиме подальшій роботі лікарні в селі Ілавче як філії обласного хоспісу.

Тернопільська облрада

 

Вибір читачів за тиждень

Відео