Брати-підлітки зі Зборівського району втекли від «занадто суворого» батька

Півтори доби тривали пошуки двох братів із села Загір’я Зборівського району. Хлопці 12 та 14 років заздалегідь спланували свою втечу з дому. Вирушили у мандрівку пізно ввечері, залишивши батькам записку.

Повідомлення про зникнення двох підлітків надійшло до працівників Зборівського відділення поліції від жительки села Загір’я.

Жінка розповіла, що з дому пішли двоє її синів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Батьки розповіли, що уся їхня родина, як завжди, ввечері лягли спати. А вже зранку юнаків в кімнаті не було. Хлопці залишили батькам записку, що вони йдуть з дому, бо їхній батько виховує їх занадто суворо.

Дані про подію співробітники Зборівського відділення поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліцейські почали посилено шукати зниклих дітей: розподілилися на групи, робота не припинялася навіть вночі. Правоохоронці відпрацьовували декілька версій, куди могли піти юні мандрівники. Зусилля принесли результат.

Розшукали підлітків у Тернополі, де мешкає їхня бабуся. Хлопці подолали чималий шлях, аби дістатися до родички. За словами братів, йшли вздовж траси, коли ж бачили, що проїжджають автомобілі екстрених служб, одразу ховалися. До втечі з дому хлопці підготувалися: прихопили з собою теплі речі та харчі.

На щастя, ніяких пригод кримінального характеру з дітьми не сталося. Після цього випадку поліцейські візьмуть сім’ю, в якій виховуються брати, під свій нагляд, аби не допустити повторення подібних випадків.

Джерело: dosie102.te.ua

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео