Мартин Мерва радить школярам спробувати себе у спорті

Про свій шлях до успіху тернопільським школярам розповів кандидат у майстри спорту України з вільної боротьби, переможець міських, обласних та міжнародних змагань Мартин Мерва. Зустрічі з ним відбулися у 10-ій і 15-ій школах Тернополя.

З метою популяризації різних видів спорту Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення організовує зустрічі «Крок до успіху» з відомими спортсменами у школах Тернополя.

Спортсмен Мартин Мерва розповів дітям про вільну боротьбу як вид спорту, включений в програму Олімпійських ігор: «Цей вид спорту входить у програму ігор, і займатися ним можуть не тільки хлопці, а й дівчата. У Тернополі ви можете записатись у секцію вільної боротьби, яка знаходиться у ЗОШ №17».

Мартин поділився із школярами власним досвідом: «Я почав займатись боротьбою з 9 років. Мені дуже сподобався цей мужній вид спорту. Він вимагає від спортсмена повної самовіддачі та цілеспрямованості. Хорошим стимулом для роботи над собою є перемоги у поєдинках. Отримавши результат, ти щоразу підносиш планку вище і вище, адже прагнеш нових спортивних звершень».

Мартин Мерва порадив школярам спробувати себе в різних видах спорту. Він впевнений, що діти обов’язково знайдуть такий, що буде їм до душі.

Соломія ШАЛАЙ

Фото - ТМЦФЗН

Вибір читачів за тиждень

Відео