Анастасія Шеремета: «Тернопільські моделі працюють у кращих агентствах світу»

Відома тернопільська модель, володарка титулу «Міс Тернопіль-2010», а сьогодні керівник провідного модельного агентства розповіла про прогрес наших красунь на світовому подіуму.

Про це пише видання «Starlife».

Моделі з Тернополя, з якими нам доводилося мати справу, неодноразово просили взяти інтерв'ю у директора тернопільського модельного агентства «Selfie Models Group» Анастасії Шеремети. Із задоволенням виконую їх прохання. Прямо зараз поспішаю познайомити з Анастасією всіх читачів.

- Анастасія, розкажіть, будь ласка, як Ви прийшли в сферу модельного бізнесу?

- У 2009-му я прийшла на кастинг конкурсу «Перша леді Тернополя». Не пройшла його, так як цей конкурс студентський, а я на той момент була школяркою. Але, незважаючи на це, кастинг зіграв важливу роль у моєму житті. Через рік мені подзвонили його організатори і запропонували взяти участь у «Міс Тернопіль-2010», на якому я стала переможницею, в результаті чого представляла Тернопіль на «Міс Україна». До речі, «Перша леді» також не пройшла повз мене. У 2011-му я перемогла в її всеукраїнському етапі. Крім участі в конкурсах працювала моделлю на рівні Тернополя.

- А як Ви відкрили власне агентство?

- Я працювала перекладачем на «Євро-2012», де познайомилася і почала спілкуватися з директором столичного агентства «Intermodels» Світланою Ліхтіною. Запросила її в Тернопіль на конкурс краси «FLY Models», співорганізатором якого є. Від Світлани дізналася багато корисного про те, як вести бізнес, і вирішила створити щось своє. І ось, 25 квітня 2014 відкрилося «Selfie Models Group».

- За яким критерієм крім стандартних параметрів Ви приймаєте моделей на роботу?

- У першу чергу, звичайно, звертаю увагу на параметри, адже, як відомо, у сфері модельного бізнесу без них ніяк. Також для мене головне, щоб моделі були працьовитими, постійно працюючими над собою і готовими прислухатися до порад і побажань агента.

- В агентстві є школа моделей?

- Так. Вона у нас професійна. Ми співпрацюємо з кращими викладачами міста, які розробляють навчальні програми спеціально для нашої школи. До речі, вчитися в школі моделей може кожен бажаючий незалежно від модельних параметрів.

- А Ви викладаєте в школі моделей?

- Так. Я викладаю теорію модельного бізнесу та англійську мову. Розробила власний словник англійської модельної термінології.

- Ваші моделі вже можуть похвалитися виходом на всеукраїнський та міжнародний рівень?

- Так. Наші моделі працюють в кращих агентствах світу, займають призові місця на конкурсах краси різного масштабу. Приміром, цього року вихованка нашого агентства Аліна Сапіга гідно представила Україну на міжнародному конкурсі в Польщі.

- А Вам доводилося працювати за кордоном?

- Доводилося. Я працювала в Китаї. Викладала в школі краси фотоклас, дефіле, стилістику, етикет. Моєю роботою залишилися задоволені. Запрошують приїхати ще. У січні наступного року має намір скористатися запрошенням.

- Чим Ви займаєтеся окрім роботи в сфері модельного бізнесу?

За професією я- перекладач з англійської мови. Як Ви вже зрозуміли, це мені дуже допомагає в роботі. Отримую другу вищу освіту. Спеціальність - бізнес-адміністратор. Зараз навчаюся в магістратурі. Крім цього активно займаюся спортом.

- Які книги, фільми і музику Ви волієте?

- Читаю статті та літературу з психології. Особливо цікавить те, що пов'язано з відносинами між людьми. Нещодавно прочитала художню книгу Даніеля Кіз «Квіти для Елджерона». Вона мені дуже сподобалась. У ній описана прониклива історія кохання. З фільмів полюбляю комедії, за допомогою яких можна розслабитися. Зараз дивлюся український серіал «Слуга народу». Вважаю його актуальним на сьогоднішній день, оскільки в ньому яскраво відображаються наш менталітет і політика. Слухаю поп і лаунж. До речі, як би дивно це не звучало, раніше музика мене відволікала, тому слухати її початку зовсім недавно.

- Ви - прихильниця активного або пасивного відпочинку?

- Пасивного. Завжди набираюся сил, відпочиваючи на морі при повній відсутності Інтернету.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео