На Чортківщині відкрили навчально-виховний комплекс

Відбулося урочисте відкриття Джуринськослобідківського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І ст.».

Новостворений заклад будуть відвідувати діти віком від 3-х років та матимуть можливість навчатися у світлих, просторих приміщеннях і всебічно розвивати свої здібності.  Святкова подія відбулася за участі першого заступника голови райдержадміністрації В.Запухляка, заступника голови  райдержадміністрації І.Вівата, голови районної ради В.Шепети та громади села.

Вітаючи присутніх з відкриттям закладу, представники влади вручили маленьким господарям нового закладу запашний коровай та подарунки,  висловили впевненість, що діти, які відвідуватимуть його, почуватимуть себе тут щасливо, їм  буде цікаво, весело та затишно. Тут вони  розпочнуть пізнання себе та світу, вихователі, а потім вчителі стануть їхніми справжніми друзями та наставниками, а батьки пишатимуться та радітимуть їхнім здобуткам.

Наприкінці заходу гості свята перерізали стрічку до входу у новостворений навчально-виховний комплекс. Після чого, місцевий священик благословив присутніх та освятив оновлене приміщення.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео