До тернопільських правоохоронців завітали школярі

Учні Великоберезовицької загальноосвітньої школи вперше побували в гостях у тернопільських правоохоронців. Діти відвідали тир, а також дізналися про історію правоохоронного відомства краю.

Екскурсія розпочалася у відомчому музеї, розташованому в Головному управлінні поліції. Науковий співробітник Наталія Голик розповіла юнакам та дівчатам багато цікавого про становлення і розвиток правоохоронних органів Тернопільщини, культуру та спортивні здобутки працівників поліції.

Поспілкувався зі студентами також старший інспектор управління кадрового забезпечення ГУНП Олександр Тріль. Правоохоронець побував у відрядженні в зоні проведення АТО, тож діти мали змогу дізнатися про службу на сході. Правоохоронець показав юним гостям зброю і спецзасоби.

У тирі управління поліцейські ознайомили школярів з будовою табельної вогнепальної зброї, розповіли про правила безпечного поводження з нею. Підлітки на собі відчули вагу засобів захисту, зблизька роздивилися зразки навчальної зброї та навіть позмагалися з працівниками поліції в умінні збирати та розбирати автомат Калашникова. 

На завершення учні подякували поліцейським за  набуті приємні враження, а правоохоронці у свою чергу висловили сподівання, що завдяки таким заходам чимало випускників школи оберуть для себе нелегку, але почесну професію поліцейського.

Джерело: www.mvs.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео