Який образ обрати для зустрічі Нового року? (фото)

Новий рік 2016 за східним календарем – рік Вогняної Червоної Мавпи. Це дев'ятий знак східного гороскопу, що входить до групи тварин Ян. І незважаючи на те, що Мавпа повністю вступить у свої законні права тільки 8 лютого, в китайський Новий рік 2016, встановлювати визначені правила і вимагати їх неухильного виконання вона почне з самого початку європейського нового року, тобто з 1 січня.

За європейським Зодіаком управитель 2016 Мавпа найближча до сонячного знаку Лева. Це означає: якщо веселощі - то шумні і до ранку, якщо вечеря - то багата і вишукана (як в їжі, так і в напоях, спілкуванні).

Кольори

Зустрічати Новий 2016 рік обов'язково потрібно в натуральних тканинах (оксамит, органза, шовк, атлас, шкіра). Кольори, що ними найкраще вдасться задобрити символ року – червоний, темно-рожевий чи бордовий. Проте підходять й інші – помаранчевий, золотий, жовтий, перламутровий, кораловий і рудий.

Віддайте перевагу вогняним «язикам полум'я»  або сріблястим тонам, адже вони дійсно соковиті, яскраві і точно принесуть вам щастя й удачу.

Фасони

Пам’ятайте про актуальні модні тенденції, проте не забувайте і про вічне відчуття стилю – в погоні за тимчасовими віяннями можна загубити себе. Фасон сукні обов’язково обирайте з урахуванням власних особливостей фігури. Підкресліть свої достоїнства, зробіть на них акцент і тоді ніхто не помітить мілких недоліків, що вас турбують.

Новорічний стиль має втілювати красу і витонченість – міні-спідниці, що відкривають жіночі стрункі ніжки або сукні: вечірні (довжини максі), з розрізами, із завищеною талією та з відкритими плечима . Святковий образ повинен привертати до себе увагу, тому обирайте одяг з яскравими оздобами, наприклад, навколо горловини, поясу, рукавів. Дозволена і вітається декорація стразами і намистинками або оформлення вишивкою. Вогняна Мавпа оцінить екстравагантне та блискуче святкове вбрання.

Аксесуари

Незвичні або символічні аксесуари чудово доповнять ваш образ. Наприклад, брошка з символом року, легкий шарф або накидка з прозорого легкого шифону. Перевагу віддайте прикрасам з натуральних каменів. Якщо сукня максимально проста за пошиттям – оберіть масивні кольє та браслети. У випадку яскравого чи блискучого вбрання – мінімізуйте кількість додаткових прикрас – вистачить сережок-цвяшків і тонкого ланцюжка на руку.

Зачіска і макіяж

Волосся краще зібрати у витончений «хвіст» або розпустити і зробити локони, що вільними хвилями спадатимуть на плечі.

Макіяж можете зробити яскравим і блискучим, проте пам’ятайте про міру. Колір манікюру підбираємо під святкове вбрання.

Насправді, найважливіше, аби вбрання вам пасувало і було комфортним. А головне – проведіть новорічну ніч з найближчими та найприємнішими людьми, і тоді весь наступний рік вам щаститиме.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео