Велосипедисти вітатимуть тернополян з Новим роком

Акцію «TernopilVelo New Year 2016» планують організувати у Тернополі учасники спільноти «ВелоПокатушки». Долучитися до акції вони запрошують усі велолюбителів. Збір учасників у суботу, 2 січня, о 15. 00 на Театральному майдані. Триватиме акція до вечора.

Під час акції велосипедисти кататимуться вулицями міста та вітатимуть тернополян із Новим роком. Не обійдеться і без подарунків. 

- Ми плануємо зібратись коштами – по 50-70 грн і придбати невеличкі подарунки для тернополян, - розповідає один із організаторів акції Олександр Коцюба. - Потім формуємо колону і катаємось головними вулицями міста. Фінішує велопробіг біля пам'ятника Івану Франку. Там ми розподіляємо подарунки між учасниками, ділимось на групи і роз’їжджаємось у межах Театральної майдану, вул. Сагайдачного та Валової. Катаємось, даруємо подарунки дітям та пенсіонерам, вітаючи їх з Новим роком. 

Такою акцією велоакивісти також хочуть привернути увагу до велокатання взимку.
- Оскільки зима цього року тепла, практично як весна, то ми хочемо показати усім, що кататися на велосипеді можна і взимку, - каже Олександр Коцюба. 

До участі у велопробігу організатори запрошують учасників від 13 років і старших. З собою потрібно мати новорічну атрибутику, як мінімум «дощик». Креативніші можуть оригінально прикрасити у новорічному стилі свій велосипед та одягнути новорічний костюм або шапочку Санти. 

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео