Куди тернополянам повідомляти, якщо не працюють ліхтарі та світлофори

Якщо десь не світить ліхтар чи не працює світлофор, то повідомляти тернополяни можуть цілодобово, наголошують в КП “Тернопільміськсвітло”.

Куди скаржитись, якщо не світять ліхтарі

Читач написав на сайт, що не працює один із прожекторів, які підсвічують пам’ятник Данилові Галицькові на Майдані Волі. Куди звертатись в такому випадку, ми поцікавились в КП “Тернопільміськсвітло”.

Про те, що прожектор на майдані не світить, на підприємстві не знали, тож подякували за інформацію, пообіцяли сьогодні ж поїхати і глянути, в чому там проблема.

- Насправді причиною може бути навіть не те, що лампа перегоріла, а просто в когось виникло бажання щось там підкрутити - прожектори ж знаходяться низько, - пояснює головний інженер КП “Тернопільміськсвітло” Зіновій Хом’як. - Принаймні такі випадки вже були.

На підприємстві цілодобово працює диспетчер, який керує освітленням за допомогою комп’ютерної системи. Заодно слідкує за роботою світлофорів, тож про їхні поломки також можна повідомляти йому, підказує пан Хом’як.

- Зрозуміло, що бувають випадки, коли десь щось зламалося чи перегоріла лампа, однак ми не можемо знати про кожен такий випадок, тож будемо вдячні, якщо тернополяни нам підказуватимуть, де що не працює, аби ми швидко виправляли ситуацію, - каже Зіновій Хом’як.

Довідка:

Тел. диспетчера КП "Тернопільміськсвітло": 43-32-06.

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео