Єдина в Україні ялинка у футбольному стилі

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна взяв участь у запаленні вогнів новорічної ялинки, яку громада села Городок поблизу Заліщиків прикрасила у футбольному стилі.

"Ініціатива збудувати великий футбольний центр у цьому селі належить вашому землякові, депутату обласної ради та великому фанату футболу Івану Марущаку, — звернувся Степан Степанович до учасників дійства. — Ми завжди підтримували такі інціативи, адже виховання у молоді здорового способу життя та поваги до спорту - це наші з вами головні пріоритети".

На місці сільського стадіону вже у березні 2016 року почнуть зводити перші споруди та планувати територію. Вже є попередні домовленості у проведенні турнірів з футболу серед юнаків, в яких братимуть участь команди з європейських країн. Сам центр вже в перші дні своєї роботи дасть змогу створити декілька десятків робочих місць та стати осередком підготовки футболістів для професійних українських клубів.

Для того, щоб прикрасити новорічну красуню, діти з місцевої школи виготовляли прикраси у футбольному стилі, а саме дійство супроводжувалося танцями групи підтримки.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео