Тернопільські педагоги - переможці всеукраїнського конкурсу

Вперше двоє вчителів з Тернополя одночасно перемогли у всеукраїнському конкурсі "Вчитель року -2015". У номінації "Образотворче мистецтво" перемогу здобула Заслужений вчитель України, вчитель школи №4 Галина Кізілова, а у номінації "Правознавство" - вчитель спеціалізованої школи №7 Тетяна Кульчицька.

З цієї нагоди заступник міського голови Леонід Бицюра привітав переможців та вручив їм грошові нагороди у сумі 10 тисяч гривень від Тернопільської міської ради.

"Вперше за останні дванадцять років Тернопіль знову має переможців найвищого Всеукраїнського етапу конкурсу "Вчитель року", - каже Леонід Бицюра. - Це спільна перемога вчителів Тернополя, це високе визнання здобутків нашої освіти, перемога для усього міста. Переконаний, що перемога тернопільських вчителів свідчить, що освіта розвивається у правильному напрямку. Надіюся, що наступного року Тернопіль зможе також продемонструвати високий рівень на конкурсі "Вчитель року" та знову отримати переможців".

Довідково:Всеукраїнський конкурс "Вчитель року" проводиться з 1995 року як професійне змагання кращих педагогів України з метою виявлення та підтримання творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності. Вперше за всю історію конкурсу в 2015 році троє педагогів Тернополя стали фіналістами, а двоє з них - переможцями.

Джерело: Тернопіль вечірній

Вибір читачів за тиждень

Відео