Тернопільські поліцейські поширюють листівки із застереженнями серед водіїв

Брошури із порадами, як уникнути небезпеки на дорозі та не потерпіти від автозлодіїв, розробили тернопільські поліцейські для жителів області. Понад 5 тисяч пам’яток-застережень поширять серед автовласників. Першими отримали такі листівки водії обласного центру.

Останнім часом ситуація на дорогах області значно погіршилася, а відтак зросла кількість дорожньо-транспортних пригод, в тому числі зі смертельними наслідками. Щоб зменшити аварійність на автошляхах, співробітники відділу управління превентивної діяльності Тернопільської поліції розробили спеціальні пам’ятки-застереження. У брошурах розмістили основні поради для водіїв щодо безпечної поведінки на дорозі, а також застереження, які допоможуть автовласникам вберегти своє майно від протиправних зазіхань.

За словами начальника відділу управління превентивної діяльності Володимира Зігрія, така профілактична робота має принести позитивний результат.

- Ці листівки ми роздаємо водіям, які порушують правила дорожнього руху. Сподіваємося, що вони дослухаються до наших порад і наступного разу будуть дисциплінованішими, – зазначає правоохоронець.

Серед тих, хто отримав листівку-застереження – тернополянин Василь Козій. Чоловік вважає, що зменшення поліцейських на дорогах області суттєво вплинуло на безпеку дорожнього руху.

- Останнім часом стало значно важче їздити, водії їздять, як хочуть. Лише тоді, коли кожен буде дотримуватися правил дорожнього руху, на дорогах буде порядок.

Правоохоронці сподіваються, що проведені заходи стануть позитивним досвідом для усіх водіїв і допоможуть покращити дорожню ситуацію і зменшити кількість крадіжок автотранспорту.

Друковані поради поліцейські поширюватимуть й надалі на території усієї області.


Джерело: dosie102.te.ua


 

Вибір читачів за тиждень

Відео