Як запалювали першу футбольну ялинку (фото, відео)

Футбольна атрибутика замість прикрас, футбольна команда в червоно-білих головних уборах – саме так готуються до приходу 2016 року жителі села Городок, що в Заліщицькому районі. Головним атрибутом новорічних свят тут стала стилізована у футбольній тематиці ялинка.

Днями в Городку урочисто засяяла незвична новорічна красуня. Прикраси для неї власноруч виготовляли місцеві школярі, які й привітали гостей села святковою програмою: пісні, танці, традиційні хороводи навколо новорічного дерева. А «виросла» красуня прямо посеред сільського стадіону. Адже саме тут вже в березі 2016 року має розпочатися спорудження спортивно-тренувального комплексу для футболістів.

Ініціатором проекту став уродженець Городка, затятий футболіст з дитинства, а тепер депутат обласної ради Іван Марущак. Він повідомив, що вже всі документи на створення такого комплексу є, а тому навесні приступатимуть до роботи. Проект є інвестиційним, а тому «не висітиме» на бюджетних коштах, а й сам зароблятиме, заодно створюючи нові робочі місця в селі.

Громадськість села сподівається, що задумане таки вдасться реалізувати. А поки що ініціативу депутата всіляко підтримують.

Соломія ШАЛАЙ

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео