Три перших місця і одне друге завоювали тернополяни у Києві

Всеукраїнський хореографічно-вокальний конкурс «Крок до успіху», який проходив в Києві у рамках фестивалю дитячої та юнацької творчості "Салют талантів", є одним з найбільш престижних конкурсів-фестивалів дитячої і юнацької творчості.

Представники столичного журі були вражені виступами тернополян і свого захоплення не приховували.

А учасниками відомого конкурсу стали юні артисти студії сучасної хореографії "Т.А.Н.Го danse company"(художній керівник Любов Борисяк). Студія працює разом з іншими численними творчими колективами у Тернопільському економічному університеті. "Т.А.Н.Го" дуже популярний колектив, завжди бере активну участь у святкових заходах рідного вишу.

Маючи багаторічний досвід, тернопільські артисти відразу підкорили столичну публіку і членів журі, і в результаті стали переможцями. Змагаючись у трьох вікових категоріях (старша, юніорська, дитяча), митці посіли три перші місця і одне друге. І це при тому, що за призові місця змагались представники 18 міст України.

Позитивні емоції, гучні оплески, вигуки "Браво!", урочисте вручення дипломів і солодких подарунків, екскурсія до Київського зоопарку – у тернополян залишаться радісні спогади про конкурс "Крок до успіху".

Валентина СЕМЕНЯК

Фото з архіву відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео