Допоможіть врятувати пораненого бійця!

Мешканець Коханівки МИКОЛА РИБЧИНСЬКИЙ боєць 81-го окремого батальйону 5 БТГР, проходив військову службу в зоні АТО з червня цього року. Напередодні свята Миколая, захищаючи наш мир і спокій, він отримав важке поранення в живіт від кулі ворожого снайпера у с.Миколаївка під Слов’янськом.

Боєць вже переніс дві операції у Харківському військовому госпіталі. Його постійно підтримують рідні, близькі і знайомі. Кошти на лікування пораненого земляка збирали громади Коханівки, Гнидави, Діброви, працівники Коханівської школи, дитсадка, сільської ради.
Боєць все ще у тяжкому стані, можливо, йому знадобляться ще операції, попереду тривале лікування та реабілітація. Родичі Миколи звертаються до небайдужих людей, підприємців, церковних громад допомогти коштами для лікування бійця.

Дружина, двоє неповнолітніх дітей, старенька мати Миколи сподіваються, що громада Збаражчини не залишиться осторонь і допоможе вилікувати їх найріднішу людину.
Допомогти пораненому бійцю Миколі Рибчинському можна, переказавши кошти на картку Приватбанку, р/р 4627081205754026, Рибчинська Оксана Миколаївна.

Джерело: narodne-slovo.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео