На Тернопільщині масово викрадають мобільні телефони

Бути уважними та стежити за особистими речами закликають правоохоронці. Впродовж останніх місяців в області почастішали крадіжки мобільних телефонів.

Крадуть не тільки нові і дорогі моделі, але й ті, які не мають особливої цінності.

Із заявою про зникнення телефону марки “КЕНЕКСІ DELTA DUAL” звернувся до Тернопільського відділу поліції мешканець обласного центру. Чоловік заявив, що у нього у вечірній час невідомий таємно викрав засіб зв’язку вартістю 1500 гривень.

Про зникнення ще одного телефону марки “САМСУНГ S5250”, а також портмоне з грошима та банківськими картками заявив житель селища Велика Березовиця. Чоловік повідомив, що відпочивав в одному із закладів громадського харчування Тернополя. Сума збитків – 7600 гривень.

Відповідно до проведених слідчо-оперативних заходів стало відомо, що до обох крадіжок причетний раніше судимий мешканець обласного центру. У скоєному чоловік зізнався. Він розповів, що крадені телефони продав на ринку обласного центру.

Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Правоохоронці стверджують, що основною причиною крадіжок телефонів є безпечність самих власників. Найпоширеніші місця такого роду злочину – це громадський транспорт, місця масового скупчення людей, заклади відпочинку.

Нерідко жертвами зловмисників стають діти, які виставляють телефони напоказ, слухаючи музику чи граючи ігри.

Поліцейські Тернопілля закликають власників телефонів бути обачними. Якщо не вдалося уникнути пропажі і телефон був викрадений – не гаяти часу, а дзвонити на лінію “102″.

Ваше своєчасне повідомлення допоможе оперативно знайти злочинця.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео