Новорічне свято для дітей учасників АТО

Казкову подорож для тридцяти діток учасників АТО та бойових дій, найменші з яких були у супроводі батьків, влаштували днями волонтери та спонсори з Кременця. 

На третій день нового року малеча відвідала резиденцію найвідомішого та найулюбленішого святого українців, поділилася своїми мріями та бажаннями із св. Миколаєм, і навіть отримала подаруночки від святого. Дехто з малят вперше відвідав Карпати та був неабияк вражений їх красою. Хтось з малечі навіть казав, що вірить лише у св. Миколая, а от в існуванні Діда Мороза сумнівається.

Справжнім доказом стали відвідини резиденції святого, із супроводом екскурсовода, світлиць у яких працює, відпочиває і знайомиться із найпотаємнішими мріями діток з усієї України, читаючи їх листи. 

Після насиченої програми на діток та батьків, що їх супроводжували чекав гарячий обід в одному із найпопулярніших закладів Косівщини. Потім коротке знайомство із водоспадом поблизу Шишор. Дорогою до дому учасники поїздки ділилися яскравими враженнями, їх переповнювали позитивні емоції.

Усе це було б неможливим без організації волонтерів-спонсорів Василя та Ірини Онищуків, Марії Білецької, Тараса Паляниці, Віктора Панфілова, а також фінансової підтримки місцевих підприємців: інтернет-провайдера "Kremenets WDS" з працівниками, мережі магазинів "Самоцвіти", Ольги Бельц (м.Почаїв), Анатолія Герасимчука, Дмитра Гуславського, Олега Коляди, магазину "Ромакс".

Джерело: група "Типовий Кременець"

 

Вибір читачів за тиждень

Відео