Поліція у Тернополі їздила по ділу

Днями обласні інтернет-видання поширили коментар мешканця обласного центру про зловживання службовим становищем тернопільськими працівниками поліції.

Тернополянин Богдан Яремко на своїй сторінці у мережі Фейсбук зазначив, що з торгового ценру «Новус» вийшла з пакунками жінка та сіла у службове авто «Тойота Пріус» з номерним знаком 06-20. Поліцейські, намагаючись проїхати затори, вмикали спецсигнал та проблискові маячки.

Після матеріалів, оприлюднених в ЗМІ, т.в.о. начальника обласного управління Національної поліції Олександр Богомол призначив службову перевірку.
Згідно з результатами розслідування, працівники поліції на службовому авто марки «Тойота Пріус» в період з 9-00 до 21-00 несли службу в складі групи швидкого реагування.

О 14-20, згідно вказівки чергового, правоохоронці виїхали на виклик до м’ясного павільйону на центральному ринку, де виник конфлікт між продавцем та покупцем. Після документування події екіпаж ГШР направився до Тернопільського відділу поліції в сторону перехрестя вулиць Живова та Острозького з увімкненими проблисковими маячками та без застосування спецсигналів.

До торгового центру «Новус”, як пояснили працівники

поліції, вони не заїжджали та ніхто з сторонніх осіб до службового авто не сідав. Цей факт підтверджують камери відеоспостереження, розміщені на торговому закладі.

Для детального та всебічного з’ясування усіх обставин події, Богданові Яремко правоохоронці надіслали повідомлення з проханням надати свій контактний телефон. Однак жодної відповіді станом на 5 січня вони не отримали.

Факти можливих неправомірних дій працівників Тернопільського відділу поліції свого підтвердження не знайшли, інформує dosie102.te.ua.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео