Столичні «штучки» підробляли у Тернополі

5 січня, під час вечірнього відпрацювання Тернополя, співробітники відділу боротьби з незаконною торгівлею людьми виявили у центрі міста двох молодих дівчат, які пропонували сексуальні послуги.

25-річні панянки приїхали з Києва, тому ціни на інтим, відповідно, встановлювали столичні. Клієнт мав платити не лише тисячу гривень за годину, проведену в компанії гастролерки, а й подбати про те, аби було де віддатися сексуальним утіхам, тобто винайняти квартиру чи замовити номер в готелі, чи оплатити  сауну.

Зі слів старшого оперуповноваженого відділу БЗПТЛ Олександра Буняка, в Тернополі киянки перебували уже декілька днів. Свої послуги рекламували на одному з інтернет-порталів.

Що ж привело столичний секс-товар до провінційного Тернополя? Зі слів повій, в Києві вони боялися потрапити на очі знайомим, а далеко від дому займатися таким видом діяльності безпечніше.

Під час отримання грошей від майбутніх клієнтів повій виявили правоохоронці. На гастролерок складено адміністративний протокол за статтею 180/1 КУАП. Того ж вечора їх відправили до Києва.

Сектор комунікації Головного управління Національної

Поліції в Тернопільській області

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео