Чому до нас липнуть енергетичні віруси і як цього уникнути?

У дитячому садку Великих Гаїв "Країна дитинства" відбулось заняття-тренінг працівників дошкільного закладу із інформотерапевтом (сертифікат МОЗ України), спеціалістом комплементарної медицини Борисом Семеняком. Пан Борис, який у свій час 25 років пропрацював у  журналістиці (член Міжнародної асоціації журналістів) змінив рід діяльності після численних поїздок до Індії  внаслідок  особистої трансформації.

Під час розмови про важливість гармонійних стосунків у колективі та сім’ї, гість відповів на численні запитання.

-  Як важливо сьогодні всім дорослим усвідомлювати, що діти - це віддзеркалення поведінки батьків.Чому дитинка буває  без настрою? Чому вона постійно довго кашляє? Чому хворіє? Чому заїкається? Де насправді схована першопричина будь-якої хвороби? Всі біди людини в тому, що вона не вміє правильно використовувати свою енергію. Більше того, вона її розгублює через моційні спалахи, гнів, образи. Ні для кого вже не секрет, що значна частина дітей немає контакту з батьками.  Людина здорова - людина цілісна, крім фізичного тіла має біополе та тонкі енергетичні тіла. Найменший прояв хвороби у дитини, - каже пан Борис, - обов'язково треба розглядати в комплексі, із емоційним станом здоров'я її батьків. А ще - звернути увагу на сердечний рівень, який є центром біополя. Іноді доходить до кумедного, коли батьки вважають причиною хвороби дитини, наприклад, користування мобільним телефоном. Сьогодні набагато шкідливіший  "мобільний" в голові, тобто наші думки. Ще апостол Павло казав, що страшніше не те, що в рот входить, а те, що звідти виходить. Що таке слова? Насправді це наші думки, які матеріалізувались з допомогою конкретних органів тіла. Ось свіжий приклад: чоловік немає контакту з батьками. Одружився, розлучився.  Йому ніяк не вдається створити другу сім'ю. Повний розпач. Розкладаємо детально ситуацію і з'ясовується... У 6 років помер батько, мама вдруге одружилася. Вітчим його не любив. Із  6-ти років у цього  чоловіка відбулося навантаження на сердечний рівень. Сьогодні, на жаль, із 100 сімей гармонійні стосунки прослідковуються приблизно у 5-ти. Як це згодом відображається на здоров'ї дорослих? Дискомфорт у ділянці "під лопаткою", у лівій частині тіла тощо. Коли ж дітки бачать гармонійні стосунки між батьками, у їхньому  житті все вилаштовується гармонійно. Якщо навпаки, то тоді блокуються енергетичні центри. Особливо це стосується трьох нижніх чакр, які відповідають за впевненість, силу волі. Якщо вони знаходяться у гармонійному стані, то тоді, по-перше: у жінок менструальний цикл проходить безболісно, майбутня дитина виношується і народжується без медикаментозної підтримки. 

-  Коли приходить батько у нетверезому стані, коли мати жорстоко поводиться - діти реагують в особливий спосіб - їхні енергетичні центри (чакри) внаслідок отриманого стресу блокуються. Не емоції, - наголошує пан Борис, - мають керувати людиною, а людина емоціями. Бо тоді вмикаються енергії нижнього астралу і починає страждати тіло. Коли я на когось зреагував, причина в мені, а не в комусь іншому. Отже є "магніт", який притягує. Треба працювати із собою, наповнюватись світлом. Ліва сторона - жіноча (наше минуле), права - чоловіча (наше майбутнє). Дуже корисно зранку гармонізувати в собі жіноче і чоловіче начала. Відповідаючи на запитання про  цивільні шлюби, пан Борис привів кілька прикладів. – Одного разу приходить на консультацію  подружжя, яким по 45 років і в них уже двоє дітей. Чоловік каже: «Це моя подруга». Я перепитав? Бо подумав, що то жарти. Уточнив ще раз. Дружина? Ні, це мати моїх дітей. В іншому випадку також була подібна ситуація. Там ніяк не могли прийняти рішення, щоб одружитись. Що відбувається у так званих сім’ях? Там постійно хворіють діти. У законному шлюбі дружина (згідно космічних законів) дає гарний поштовх для  матеріального достатку свого чоловіка. Вона його надихає. Якщо ж навпаки, то  результат тоді плачевний, жінка не впевнена у завтрашньому дні, у неї з’являються страхи. Енергетично це можна порівняти з вірусом, а він - передається дітям і в них блокуються нижні чакри.

Багато жінок люблять про когось говорити. У цю мить відбувається під’єднання до біополя того, про кого йде мова. Тисячі невидимих ниток - відтік енергії йде туди, про кого ви пліткували. Ви добровільно віддаєте йому свою енергію. Отже говорити про того, кого нема поруч категорично не можна. Тільки позитивно. Господи, допоможи мені прожити цей день без претензій. Якщо ми допускаємо неправильні думки про рідних, друзів або знайомих, починають страждати очі. 

Має бути позитивний настрій, без жодних претензій. Жити треба усвідомлено. Кожній людині під силу змінити своє ставлення до себе та до світу. Це все одно як перезавантажити комп’ютер. Внаслідок неправильної поведінки, до людини липне багато енергетичних вірусів.

Світ страждає від бездуховності. Людство перебуває на межі двох епох. Завершується епоха Калі Юги, яка у Ведах називається епохою моральної деградації. Зараз її пік. На зміну гряде епоха Сатья Юги - Золотий Вік.

Дарина Колосок.

Фото автора.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео