Колядники разом з волонтерами збиратимуть гроші для воїнів АТО

12 січня команда «Ух-радіо» та волонтери міста колядуватимуть для тернополян. Усе наколядоване передадуть на потреби захисників у зоні АТО. Долучитися і допомогти воїнам може кожен охочий, запросивши колядників до себе в гості.

«Колядування – дуже класна українська традиція, яку люди, на жаль, починають призабувати. Дуже хотілося б, щоб усе пройшло весело і гарно, щоб люди були задоволені і ми! Ми – непрофесійні музиканти і якщо хтось чекає, що прийде хор, який співатиме різноголосся, то цього не буде, – посміхається (авт.). Ми надіємося на те, якщо не буде диких морозів, щоб пальці не перемерзали, то колядуватимемо з гітарою», – поділився колядник, ведучий ранкового шоу «Вйо – вставай!» на «Ух-радіо» Андрій Вишневський.

Серед колядок, які виконуватимуть колядники будуть добре відомі та улюблені різдвяні пісні: «Добрий вечір тобі, пане господарю!», «Нова радість стала», «Спи, Ісусе, спи!», «Во Вифлеємі нині новина». Також колядники роздумують над тим, щоб прославляти Різдво Христове двома групами: перша співатиме під акорди гітари, а друга – баяна і барабана.

Усе наколядоване передадуть на потреби бійців у зоні АТО: «Усі кошти будуть віддані для наших захисників. Міністерство оброни, кажуть, більше забезпечує, ніж раніше, але залишається багато потреб, починаючи від протизастудних засобів, яких не вистачає, бо зараз дуже холодно, і закінчуючи спеціальною термобілизною. Тобто, є на що витратити ці гроші і кошти підуть за призначенням», – зазначив Андрій Вишневський.

Запросити колядників може кожен охочий тернополянин за телефоном: 52-20-70 або у спільнотах «Ух-радіо» в соцмережах «Фейсбук» та «Вконтакті».

Хай лунає коляда задля миру і добра!

Джерело: ternopil.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео