Залишаєте дорогі речі в салоні авто - провокуєте крадіїв!

До працівників поліції все частіше надходять повідомлення про крадіжки з транспортних засобів. Як свідчить поліцейська статистика, автомобілі, залишені без нагляду в нічний час, найчастіше стають об’єктами протиправних зазіхань.

Потерпів від злодія 53-річний мешканець обласного центру. Чоловік залишив авто на ніч поблизу будинку а вранці виявив пропажу авто магнітоли. Спритний злодій підібрав ключі до автівки та викрав з салону ціну річ.

Правоохоронці оперативно викрили зловмисника. Нічна вилазка закінчилисядля 17-річного мешканця села Прошова  кримінальним провадженням.Працівники поліції перевіряють причетність парубка до скоєння іншиханалогічних злочинів.

Однак поліцейські продовжують документувати крадіжки чужого майна зсалонів авто. Не зупиняла крадіїв навіть сигналізація, зловмисники розбивали вікно та витягали з салонів цінні речі.

Правоохоронці наголошують, що єдиний і надійний спосіб вберегти своїавтомобілі та  уникнути крадіжок  – не залишати в салонах будь-яке майно

Тож міліціонери нагадують водіям елементарні правила безпеки,дотримуючись яких, можна зменшити ризик стати жертвою злодія:

- залишайте автомобіль на майданчиках з охороною або в місцях звідеоспостереженням;

 -забирайте до помешкання усе цінне обладнання, яке можна легко зняти чивитягти з авто: магнітоли, навігатори та навіть акумуляторні батареї.

Якщо ж сталося так, що ви потерпіли від злодія, не зволікайте і телефонуйте до поліції.

Джерело: www.tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео