Президент вручить ключі від квартир трьом сім’ям загиблих Героїв та бійцю з Тернопілля

Сьогодні, під час візиту на Тернопільщину, Президент Петро Порошенко вручить ключі від нових квартир трьом сім’ям загиблих бійців АТО та пораненому на сході військовослужбовцю.

Всього на черзі для отримання житла на даний час залишилось чотири особи з числа бійців чи членів їх родин, повідомили в управління капітального розвитку Тернопільської ОДА.

Першими у списку були 2 сім’ї з Тернополя – сім’я Бас та Наливайчук, а також сім’я Мусій із Шумська та поранений військовослужбовець Олександр Сеньовський  із Гусятина, який отримав другу групу інвалідності.

Квартири розташовані у відповідних містах за місцем проживання отримувачів. Площа їх залежить від кількості осіб в сім’ї. Це одна двокімнатна та три однокімнатні квартири.

Довідково:

Павло Бас - 26-річний тернополянин, боєць полку особливого призначення "Азов", загинув у різдвяну ніч 7 січня 2015 року під час обстрілу з РСЗВ «Град» у с. Гранітне біля Маріуполя. Залишились молодші сестра Кароліна і брати Михайло та Дмитро.

Юрій Наливайчук – 38-річний тернополянин, військовослужбовець 6 окремого мотопіхотного батальйону (батальйон "Збруч"), трагічно загинув 1 лютого 2015 року під час пожежі у польовому таборі, що розташовувався у селі Червоний Чабан Каланчацького району Херсонської області. Залишилися дружина та донька-другокласниця.

 

Роман Мусій - 45-річний житель Шумщини, механік-водій гусеничної машини 5-го батальйону 24-ї окремої механізованої бригади (Яворів). Загинув на блокпосту в Луганській області 27 листопада 2014 року. Залишилась дружина, двоє синів та маленькі внучки. 

Олександр Сеньовський - 32-річний тернополянин. Був у зоні АТО п'ять місяців без ротації. Поранення отримав 5 лютого під Дебальцевим. Вибухом чоловіку відірвало ногу, поранило руку та обличчя. 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео