«Дивосвіт» привітав тернопільських рятувальників (фото)

Колядками, щедрівками та святковими віншуваннями з Різдвяними святами рятувальників Тернопільщини привітали учасники народного художнього театру «Дивосвіт» загальноосвітньої школи № 22.

Янголи, пастушки, козаки, три царі зі сходу, жид Мошко з Сурою і навіть кумедна мавпочка – символ 2016 року завітали до Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Юні артисти Різдвяним вертепом відображали на сцені одвічну боротьбу Добра зі Злом. Їх щирі, добрі слова несли всім тепло і радість. Глядачі радо зустріли талановитих дітей, подарували їм бурхливі оплески, а очільник пожежно-рятувальної служби Тернопілля Віктор Маслей подякував гостям за неповторну атмосферу.

«Різдво – це свято спільне, ми вирішили сьогодні завітати з вертепом до рятувальників, аби порадувати їх та нагадати про народження Ісуса, – розповіла художній керівник і режисер народного художнього театру «Дивосвіт», відмінник освіти України Ольга Матвієвська. – Наш колектив намагається всіляко підтримувати традиції та звичаї наших предків, адже колись наші діти – його учасники, маючи такі приємні спогади зі свого дитинства, теж захочуть їх передати, вже своїм діточкам. І тоді наша традиція буде жити!».

Обласне управління ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео