Тетяна Песик: "Потрапити у фінал нам завадив один чоловік"

Учасниця команди "VIP Тернопіль" Тетяна Песик розповіла для "20 хвилин" про "Лігу сміху. Зимовий кубок", отримані нагороди та своє розчарування від коментарів тернополян.

- Розчарували  наші люди. Зайшла в одну з груп у соцмережі і прочитала коментарі під відео з "Ліги сміху. Зимового кубку", - говорить учасниця команди "VIP Тернопіль" Тетяна Песик. - Я в шоці! Розумію, що усім людям вгодити неможливо, але такі образи, як пишуть на нашу адресу - я не розумію цього.  Люди не працюють у цій сфері, не знають, що і як має бути, але поради дають.

Тетяну обурили коментарі, у яких користувачі пишуть, що їм соромно за Тернопіль, що "війапішники" пропагандують село на всю Україну.

- Пишуть, що голос мій їх дратує, на особистості переходять.. Дуже прикро, що є такі люди, - каже дівчина. -  Я б пораділа, якби хтось з Тернополя чогось досягнув.

Про нагородження команд у різних номінаціях учасники «Ліги сміху» не знали заздалегідь. Аж під час фінальної репетиції їм повідомили, що буде такий сюрприз.

- Команди між собою почали робити ставки, хто ж отримає звання кращої актриси та кращого актора, -  розповідає співрозмовниця. - А я не думала про це, нам потрібно було готуватись до ефіру, репетирувати.  І коли на екрані почали показувати мене, а весь зал вибухнув аплодисментами, я не зрозуміла, що відбувається.

Тетяна думала, що по черзі покажуть відео всіх інших учасниць і журі вибере переможницю.

- Дивлюсь: наступне відео теж зі мною, і ще одне теж, - продовжує дівчина. - Мене штурхають, що все-таки я перемогла, а я не очікувала. В мене був шок, я і не думала про ту нагороду. Зеленський сказав, що потрібно подякувати, сказати промову так, як на церемонії "Оскар", а я не знаю, що говорити.

Те, що Тетяна Песик отримала нагороду та звання кращої актриси, дівчина зрозуміла уже в гримерці, коли відійшла від шоку.  А тепер ця нагорода займає почесне місце серед інших нагород Тані.

Окрім кращої актриси "Ліги сміху" «VIP Тернопіль» ще привезли додому нагороду за найкращу пісню. У фінал команда не пройшла, але, як розповіла Тетяна, шанс у них був.

- Насправді нам завадив один чоловік, - каже дівчина. – У нас ще мав бути «батл» між нами і командою "Заїнька", і  команда-переможець цього "батлу"  увійшла б до фіналу. Але Антон Лірник заплутався в оцінюванні, - і в результаті вийшло, як вийшло.

Обличчя учасників "VIP Тернопіль" знайомі уже усій Україні. На телебаченні є чимало проектів, де вони знімаються, але, як вважає сама Тетяна Песик, на них така популярність ніяк не вплинула.

- Особисто ми ніяк не змінились, - каже Тетяна. – А от часу у нас стало менше. Роботи творчої багато з’явилось, то у Київ на зйомки, то сценарій писати. Ми постійно зайняті.

В яких ще проектах команда візьме участь наразі, "віайпішники" не знають, але на екрані ми їх бачимо точно не востаннє.

Джерело: te.20minut.ua

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео