Виконавців творів Джона Ленона кличуть на концерт у Тернополі

Концерт до 75-річчя Джона Ленона готують у Тернополі. До участі може зголоситися кожен, хто виконує його твори або ж має присвяти цьому митцеві.

Концерт проведуть в рамках року популяризації англійської мови на Тернопільщині. Розпорядження про ці заходи підписав голова обладміністрації Степан Барна.

Відповідальними за цю культурну подію, згідно з розпорядженням очілька області, є департамент культури, релігій та національностей обласної державної адміністрації, та обласне державне музичне училище імені Соломії Крушельницької.

– Концерт готуємо силами училища імені Соломії Крушельницької на жовтень 2016-го, – розповідає директор вказаного департаменту Григорій Шергей. – Є викладачі, які знають англійську, долучаться студенти.

У відповідь на запитання журналіста 20minut.ua, чи зможуть на концерті виступити також інші митці, які цього забажають, пан Шергей відповів ствердно.

– Це дуже добра ідея. Якщо є люди, які мають музичні чи поетичні присвяти Джону Ленону чи виконують його твори, вони можуть долучитися. Якщо побачимо, що концерт виходить належного рівня, то його можна провести в обласній філармонії.

Тож усі, хто хоче спробувати свої сили і вшанувати одного з найвпливовіших музикантів ХХ століття та засновника the Beatles, виступивши на концерті, можуть звертатися в училище або департамент культури.

– В училищі це буде телефон приймальні – (0352) 52-40-04, а в нас у департаменті – телефон Василя Коваля 52-30-38.

Джерело: te.20minut.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео