Тернопільських підприємців штрафуватимуть за неприбраний сніг

За вікном 13 січня, проте для наших комунальників зима прийшла несподівано. Жахливий стан неприбраних тротуарів та проїжджих частин обурює тернополян. Та в управлінні ЖКГ міста запевняють, що роблять усе можливе, аби зробити Тернопіль безпечним, зручним та чистим.

За словами заступника начальника управління ЖКГ Олега Соколовського, снігоприбиральна техніка виїжджає на дороги щоночі. Комунальники працюють щодня без вихідних, а двірники виходять на об’єкти не лише вранці, а й постійно протягом дня.

В  управлінні переконані, що до прибирання мають долучатися і місцеві підприємці. В першу чергу це стосується прибирання  тротуарів перед магазинами та закладами громадського харчування. Ці доріжки – теж обличчя власників, запевняють комунальники. Та чомусь багато місцевих бізнесменів халатно відносяться до своїх обов’язків. В муніципальній поліції обіцяють спочатку попереджати, а потім і штрафувати порушників.

Якщо ви помітили проблеми із розчищенням шляхів та пішохідних ділянок від снігу, телефонуйте зі стаціонарного телефону – 15-80, з мобільного - (067) 351-57-10.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео